BAŞARILAR RECEP HOCA'M

Mevlana Celaleddin-i Rumi Hz.nin Etme şiiri, okulumuz Türkçe öğretmeni Recep Atasoy bestesi ve yorumuyla dijital platformlar ve youtube’de . Uzun ve yoğun bir çalışmanın ürünü olan eserin stüdyo okumaları ve enstrüman kayıtlarını Ankara’da gerçekleştiren Atasoy, Etme’nin klip yönetmenliğini de üstlendi. Şarkının ortaya çıkmasında okulumuz öğretmenlerinden Şahin Çamlı ve Alper Piyadeci de önemli katkılar sundu. Usta seslendirmen Mehmet Talha Onuk’un da şiir yorumuyla dahil olduğu ETME, bestesiyle yüreklere seslenirken klibiyle göz dolduruyor. Neva ailesi olarak öğretmenimizi bu başarılı çalışması vesilesiyle tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz.