7. SINIFLARA ÖZEL LİSE TANITIM PROGRAMI

Özel Neva Okulları Rehberlik Servisi'nin düzenlemiş olduğu programda önce Psikolojik Danışman ve Rehber öğretmenlerimizden Yunus Yavuz, 7. sınıf öğrencilerimize TEOG yerine gelen yeni sistem hakkında bilgilendirmede bulundu, liselere giriş sınavında ve adrese dayalı sistemde işlem basamaklarını aktardı. Daha sonra, Rehberlik Servisi'miz Necmettin Erbakan Fen Lisesi, Cemil Meriç Sosyal Bilimler Lisesi, Figen Sakallıoğlu Anadolu Lisesi ve Özel Marifet Sağlık Meslek Lisesi'nden; Özel Neva Okullarından mezun olup bu okullara giden öğrencilerimizi programa dahil ettiler. Mezun öğrencilerimiz, hem kendi okullarını tanıttılar, hem de liselerin misyon ve vizyonlarından bahsettiler. 7. sınıf öğrencilerimizin sorularını yanıtladılar. Yaklaşık 90 dakika süren program sonunda öğrencilerimizin okullar ve yeni sistem ile ilgili geri dönüşleri bizleri memnun etti. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

7. Sınıflara Özel Lise Tanıtım Programı