Kathryn Henderson Misafirimizdi...

Okulumuz bu ayda Express Yayınları aracılığı ile okulumuza rutin olarak gelen yabancı hocalardan Kathryn Henderson'ı ağırladı. Öğrencilerimiz Avusturalya'lı Bayan Henderson ile eğlenceli dakikalar geçirdiler. Ona Avusturalya hakkında merak ettikleri soruları yönelttiler. Bayan Henderson da çocuklarla çeşitli oyunlar oynadı, bu şekilde öğrencilerimiz yabancı dili aktif olarak kullanma fırsatı buldular. Hem de yabancı biri ile İngilizce konuşmanın zevkini yaşadılar. Okulumuza gelen tüm yabancı hocalar gibi Bayan Henderson da öğrencilerimizin yabancı dile karşı ilgi duyduklarını, öğrendiklerini uygulamakta çok istekli ve başarılı olduklarını söyledi. En kısa zamanda tekrar görüşmek temennisi ile memnun bir şekilde okulumuzdan ayrıldı.