ADA POSTASI GENEL YAYIN MÜDÜRÜ ÖĞRENCİLERİMİZLE BULUŞTU

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle okulumuzda yapılan etkinlikler kapsamında, Ada Postası Genel Yayın Müdürü Turan Çatalbaş'ı öğrencilerimizle buluşturduk. İlkokul öğrencilerimizle konferans salonunda sohbet imkanı bulan Çatalbaş, gazetecilikle ilgili  bilgi verirken, 35 yıllık tecrübelerinden ve anılarından bahsetti. Öğrencilerimiz, gazetecilikle ilgili merak ettiklerini sorma imkanı buldular. Program sonunda müdür yardımcımız Mustafa Kısa tarafından misafirimize plaket takdim edildi. Yoğun mesaisi içinde zaman ayırıp davetimize icabet ettiği için Turan Çatalbaş'a teşekkür ediyoruz.

Ada Postası Genel Yayın Müdürü Öğrencilerimizle