Planetaryum ve Zaman Park Gezisi...

Okulumuz 5A ve 5B sınıfı öğretmen ve öğrencileri güneş sistemi hakkında bilgi edinmek için Planetaryum ve Zaman Park'a gezi düzenledi.

Zaman Park'ta bulunan güneş sistemini öğrencilerimiz incelerken gezegenlerin büyüklüklerini, güneşe olan yakınlıklarını ve sırasını öğrenmiş oldular. Oradan Planetaryum'a geçen öğrencilerimiz görevlinin uzay hakkında yaptığı açıklamalardan sonra uzay ve güneş sistemi, gezegenler konulu üç boyutlu film izletildi. Güneş sistemi, samanyolu, güneşin doğuş ve batış noktaları, mevsimler, sabah,öğle akşam vakti, güneş ışınlarının etkisi konuları açıklanarak öğrenciler bilgilendirildi.

Gezi boyunca çok güzel bilgiler edinen öğrencilerimiz okula güzel izlenimlerle döndüler.