2022-2023 / MAYIS AYI İZLEME SINAVINDA DERECE YAPAN ÖĞRENCİLERİMİZ ÖDÜLLERİNİ ALDI!

Okulumuzda 2022-2023 eğitim öğretim yılının 2. döneminin Mayıs ayında gerçekleştirilen Kazanım İzleme Sınavı sonuçları büyük bir heyecanla açıklandı. Derece elde eden öğrencilerimiz, başarılarıyla hem kendilerini hem de okulumuzu gururlandırdı.

Kazanım İzleme Sınavı, öğrencilerin dönem boyunca öğrendikleri konuları pekiştirmeleri ve bilgi düzeylerini ölçmeleri için yapılan önemli bir değerlendirme aracıdır. Bu sınavda derece elde etmek, öğrencilerimizin emeklerinin ve çalışmalarının ne kadar önemli olduğunu göstermektedir.

Bu dönemde İzleme Sınavı'nda yüksek notları alan öğrencilerimiz, başarılarıyla takdir topladılar. Matematik, fen bilimleri, edebiyat, sosyal bilimler ve diğer derslerde gösterdikleri üstün başarılarla dikkat çeken öğrencilerimiz, öğretmenlerimizin ve velilerimizin de destekleriyle bu başarıları elde ettiler.

Kazanım İzleme Sınavı'nda dereceye giren öğrencilerimiz, sadece akademik başarılarıyla değil, aynı zamanda çalışma disiplini, sorumluluk duygusu ve özgüvenleriyle de öne çıktılar. Bu başarılar, onların gelecekteki hedeflerine ulaşma yolunda ne kadar kararlı olduklarını göstermektedir.

Okulumuz, dereceye giren öğrencilerimizi tebrik eder ve bu başarılarının devamını diler. Öğrencilerimizin azim ve gayretleri, diğer öğrencilere de örnek olacak ve onları motive edecektir.