2022-2023 / ÖĞRENCİLERİMİZİN ETKİLEYİCİ SOSYAL ETKİNLİK ÇALIŞMALARI HIZLA DEVAM EDİYOR!

Okulumuz, öğrencilerimizin sınırlarını zorlayan ve hayal güçlerini keşfetmelerini sağlayan "Sosyal Etkinlikler" programıyla her çarşamba günü öğrencilerimize eşsiz bir deneyim sunuyor. Ebru, Ahşap Boyama, Çini, Makrome, Hat Sanatı, Ukulele ve Voleybol gibi farklı alanlarda gerçekleşen bu etkinlikler, öğrencilerimizin kendilerini ifade etmelerine ve yeteneklerini geliştirmelerine olanak tanıyor.

Ebru atölyesi, öğrencilerimizi renklerin sihirli dünyasına davet ediyor. Suda dans eden eşsiz desenler üretme deneyimi, öğrencilerimizin sanatsal anlayışlarını ve estetik duygularını geliştirmelerine yardımcı oluyor. Ahşap Boyama etkinliği, öğrencilerimizin doğayla iç içe bir yolculuğa çıkmasını sağlıyor. Ahşap yüzeyleri hayal güçlerine göre renklendiren öğrencilerimiz, kendi sanatsal vizyonlarını gerçeğe dönüştürüyor.

Çini çalışmaları, öğrencilerimizi geleneksel Türk sanatının büyüleyici dünyasına taşıyor. Ellerindeki fırça ve boya ile seramik yüzeylere canlı renklerle özgün tasarımlar yapan öğrencilerimiz, kendi sanat eserlerini ortaya çıkarma heyecanını yaşarken geçmiş kültürümüzle de bağ kuruyorlar. Makrome atölyesi, öğrencilerimizin el becerilerini ve sabrını test eden bir yolculuk sunuyor. İpleri ustaca düğümleyerek şık ve dekoratif makrome objeler oluşturma deneyimi, öğrencilerimizin üretkenliğini harekete geçiriyor.

Hat Sanatı etkinlikleri, öğrencilerimizin kelime ve harflerin gücünü keşfetmelerini sağlıyor. Arap harfleri ve yazılarıyla tanışan öğrencilerimiz, kendi adlarını ve anlamlı sözleri hat sanatının incelikleriyle süslüyorlar. Ukulele dersleri, müziğe ilgi duyan öğrencilerimizi bir araya getirerek keyifli bir müzik yolculuğuna çıkarıyor. Akorları öğrenme ve ritim tutma becerileriyle birleşen ukulele çalma deneyimi, öğrencilerimizin müzikal yeteneklerini keşfetmelerini sağlıyor