Okulumuzda Comenius Heyecanı Devam Ediyor!

2012 Ağustos ayında başlayan Comenius çalışmlarımız  tüm hızıyla devam ediyor.14 Kasım-17 Kasım  tarihleri arasında okulumuzda misafir ettiğimiz  Polonya  ve Almanya  Comenius ortaklarımızla, 4 Şubat-9 Şubat tarihleri arasında, Polonya'nın Olzstyn şehrinde  tekrar  buluşacağız.. 7 öğretmen ve  7 öğrencimizin katılacağı  ikinci buluşmanın hazırlıkları için, okulumuzda toplantılar devam etmektedir.Bu çalışmalarla  değişik kültürlere yönelik farkındalığın geliştirilmesini teşvik etmeyi,okul eğitiminde kültürler arası eğitim girişimlerini desteklemeyi, bütün öğretmen ve öğrencilerin dil yeteneklerini geliştirmeyi  ve konuşma düzeylerini  yükseltmeyi  amaçlamaktayız.