PAKİSTAN'A EV YAPMA KAMPANYASI

EHDA Eğitim Kurumları olarak Pakistan’da yaşanan büyük sel felaketinde evlerini kaybeden afetzedeler için İHH aracılığı ile ev yapma kampanyası başlattık. Özel Neva olarak 19 Ekim -5 Kasım tarihleri arasında her sınıf için birer gün olmak üzere “Yiyecek Kermesi” düzenledik. Yiyecek kermeslerinden 2.570.-TL para toplandı. Her çocuğa verdiğimiz zarflar aracılığı ile de 3.070.-TL para toplandı. Özel Neva İlköğretim Okulu olarak 5.640.-TL, Kerime Hatun Lisesi 1.940.-TL , Altınçocuk Anaokulu’ndan 620.-TL toplanarak 55 m2 lik bir ev için 8.200.-TL tutarındaki para İHH aracılığıyla Pakistan’a gönderildi.