3-B Sınıfı Eğitim Yılını Yoğun Faaliyetlerle Sonlandırdı!

3 – B SINIFINDA TOPLU DOĞUM GÜNÜ EĞLENCESİ

3 – B sınıfı öğrencileri ve öğretmenleri Huriye Arda, 22 Mayıs Çarşamba günü düzenledikleri toplu doğum günü partisiyle güzel bir gün yaşadılar. Ebru Aksoy’un Kepekli Köyündeki evinde toplanan tüm öğrenci ve veliler öğle yemeği ve ardından doğum günü etkinliğiyle keyifli anlar yaşadılar. Her velinin kendi çocuğu için aldığı hediyeler de öğrencilerimizi heyecanlandırdı ve mutlu etti. Geçirdikleri mutlu bir günün ardından öğrencilerimiz keyifli anılarla evlerine döndüler.

3 – B SINIFI YILSONU SUNUMLARIYLA MAHARETLERİNİ GÖSTERDİLER

3 – B sınıfı öğrencileri hazırladıkları yılsonu sunumlarıyla tüm yıl boyunca gerçekleştirdikleri etkinlikleri ve geliştirdikleri materyalleri ailelerine ve öğretmenlerine sergilediler. 30 Mayıs Perşembe günü gerçekleştirdikleri programla velilerine mutlu anlar yaşatan çocuklarımız oluşturdukları sergi ve hazırladıkları İngilizce, müzik, beden eğitim, değerler eğitimi gibi bir çok branşı kapsayan gösterileriyle de büyük beğeni topladılar.

3 – B SINIFI İSTANBUL TURUNDA

3 – B sınıfı öğretmenleri eşliğinde güzel bir geziyle güzel bir cumartesi günü geçirdiler. 1 Haziran günü gerçekleştirdikleri İstanbul gezisi programı çerçevesinde Forum İstanbul (Akvaryum), 1453 İstanbul (Panaroma), Eyüp Sultan Camii ve Minyatürk’ü ziyaret eden miniklerimiz hem eğlendiler hem de yaşayarak öğrenmenin tadını çıkardılar. Kitaplar da ve derslerde gördüklerini canlı canlı tecrübe etme fırsatı yakalayan öğrencilerimiz dönüşte tatlı bir yorgunlukla evlerine vardılar.

3-B Yıl Sonu Etkinlikleri