HAYVANAT BAHÇESİ ve GAYRET GEMİ MÜZESİNE GEZİ!

Hayvanat Bahçesi ve Gayret Gemi Müzesine Gezi!

Özel Neva İlkokulu 2. ve 3. sınıf öğrenci ve velileri yoğun bir katılımla, 31 Mayıs Cumartesi günü Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi ve Botanik Parkı'nı ayrıca  Kocaeli Gayret Gemi Müze'sini ziyaret ettiler.

Hayvanat bahçesinde daha önce yakından görmedikleri hayvanları inceleyen öğrenciler, çeşitli bitkiler hakkında da bilgilendiler.

Hayvanat bahçesinde eğlenceli dakikalar geçiren öğrenciler, Gayret Gemi Müzesi ziyaretinde savaşın ve denizciliğin zor yanlarını gördüler.

Öğrencilerin ve velilerinin çok memnun kaldığı gezide veliler; organizasyonun gerçekleşmesinde emeği geçen herkese çok teşekkür ettiler.

Hayvanat Bahçesi Gezisi