23 Nisan Doğa Yürüyüşü...

23 Nisan'da Beden Eğitimi Öğretmenimiz Hüseyin Kılıçaslan tarafından düzenlenen Sülüklü Göl doğa yürüyüşüne okulumuz 8. sınıf öğrencileri ve öğretmenlerinin katılımıyla keyifli bir gün geçirdiler.

FAALİYETİN

Adı             : 23 Nisan Yürüyüşü (SDT patikasından Sülüklü Göle)

Katılanlar   : Kenan Hazar, Kamil Kuru, Hüseyin Kılıçaslan, Sevdenur Özdemir, Şevval Atasoy, Melisa Sevgi,Fatma Betül Mert, Büşra Şafak, Sümeyye Sakarya, Yusuf Kuş, Hale Nur Özgür, Abdüssamet Açıkdeniz, Aleyna Nur Yetim, Betül Karanık, Fatma Ayas, Aykut Karanık, Nisanur Akcan, Münteha özaacar, Ziyade Özacar, Latife Kahya, Ayşenur Alan, Hatice Yılmaz, Murat Gündüz, Can Erdöl, Eda Uzman, Elif Beyza Can, Alev Kap, Nilüfer Kaymak, İdris Kaymak, Hümeyra Saraç, Kübra Baş, Öznur Doğan, Can Kap.
Tarih           : 23 NİSAN 2011
Yer             : Dokurcun / Akyazı
Ulaşım        : Midibüs ile gidildi.

Güzergah        : Akyazı, Dokurcun , Akyokuş Köyü ve Sülüklügöl Milli Parkı

Tedarik           : Yol üzerinde
Dokurcun’dan alışverişinizi yapabilirsiniz.

Faaliyet Süresi : 8  Saat, toplam 17 km

Tavsiyeler : Her faaliyet öncesi öğrenciler kıyafet ve ayakkabı hakkında bilgilendirilmeli.

Faaliyet Günlüğü: Sabah 07:30 okulumuzdan hareket ederek rehberlerimiz Kenan Abi ve Kamil Abilerle birlikte  Dokurcuna doğru yola koyulduk. Akyazıdaki öğrencilerimizi de alarak yürüyüşe başlayacağımız Akyokuş köyü ne ulaştık. Kenan Abinin yürüyüş hakkında verdiği bilgilerden sonra hazırlıklarımızı tamamlayıp köy yolundaki kestirmeleri kullanarak kısa sürede SDT patikasının başlangıç noktasına vardık. Patikaya kadar sisli olan hava yavaş yavaş yükselerek açıldı. Vadinin bizlere sunduğu güzellikleri seyrederek ve fotoğraflar çekerek Sülüklü Göle gelmiş olduk. Kamp ateşimizde köfte ve sucuklarımızı pişirip öğrencilerimizle beraber bir güzel yemek yedik. Molanın sona ermesiyle tekrar yürüyüşe başladık. Vadinin diğer tarafından Kamil abinin kestirmeleri ile kısa sürede Dokurcuna ulaştık. Her zaman çay molası verdiğimiz yerde sıcak çaylarımızı yudumladık. Güzel bir yürüyüş yapmanın ve 23 Nisan Çocuk Bayramını Doğada kutlamanın verdiği keyifle önce Akyazıdaki öğrencilerimizi bıraktık.  Ardından Adapazarına döndük.

Hüseyin KILIÇASLAN