Yaz Okulumuz Tüm Hızıyla Devam Ediyor!

20 Haziran-29 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşen yaz okulumuz tüm hızıyla devam ediyor.Son haftaya girdiğimiz bu eğlenceli eğitim döneminde öğrencilerimiz mutlu,velilerimiz memnun.Öğrencilerimiz tenis kortundan,yüzme havuzuna koşarken biraz yorulsalar da,etüd,bilgisayar,ingilizce ve davranış eğitimi gibi derslerde enerji toplayarak eğitimlerine devam ediyorlar.Üst kademedeki sınıflarımıza verilen el sanatları dersinde,öğrencilerimiz sanatsal yönlerini ortaya çıkarma imkanı buluyorlar.Kız öğrencilerimize verilen aşçılık eğitimi dersinde yapılan lezzetli yemeklerin de tadı damağımızda kalıyor.Bu 6 haftalık yaz okulu süreci sonucunda öğrencilerimizin yaptığı çalışmaların bir sonucu olarak Yaz Okulu Başarı Sertifikası verilecek ve 2011 Yaz Okulu sürecimiz tamamlanacaktır.