CAHİT ZARİFOĞLU ŞİİRLERİNE YOLCULUK

5. sınıf öğrencilerimiz, "Değerlerimiz"le ilgili etkinliklere, Cahit Zarifoğlu şiirleriyle bir yenisini daha ekledi.
Şiirin anlaşılmasında derin bir emek, yorumlanmasında kabiliyet zaruretinin üstesinden başarıyla gelen minik kalplerimiz, yirmi dokuz şiirle Neva öğrencilerine keyifli ve anlamlı bir program sundular.
Türkçe öğretmenlerimiz Celal Yılmazer ve Recep Atasoy tarafından hazırlanan etkinlik, şiirlerin yanısıra Cahit Zarifoğlu'nun hayatından önemli kesitlerin işitsel ve görsel sunumlarıyla izleyicilerden tam not aldı. Cahit Zarifoğlu şiirlerinin bestelenmiş eserler halinde dinletilmesi de programın unutulmaz renklerinden oldu.

Cahit Zarifoğlu Şiirlerine Yolculuk