NEDRET KESKİN VELİLERİMİZLE BULUŞTU!

Psikolog-Eğitim ve Aile Danışmanı Sayın Nedret Keskin, okulumuz konferans salonunda velilerimiz ve öğretmenlerimizle buluştu. "Eğitimde Dikkatin Önemi ve Öğrenme Biçimlerinin Belirlenmesi" konularında dinleyicilerle bilgilerini paylaşan Nedret hanım'ın anlattıkları ve yüksek enerjisi seminere katılanları çok etkiledi. Seminer sonrasında sorulan sorularıda yanıtlayan Nedret Hanım'a okulumuz adına Koordinatör Psikolojik Danışmanımız Tuğba Hanım teşekkür ederek çiçek takdim etti. Ayrılırken  ilkokul öğrencilerimizin yaptığı resim sergisini dolaşan Nedret Keskin çalışmaları çok başarılı bulduğunu ifade etti. Katılımlarından dolayı Nedret Hanım'a bir kez daha teşekkür ediyor ve bir dahaki eğitimlerde buluşmak üzere diyoruz...

Nedret Keskin Velilerimizle Buluştu