TOYOTA TRAFİK GÖNÜLLÜSÜ OLDULAR!

Okulumuz 3. Sınıf  Öğrencileri Toyota Fabrikasına Düzenlenen Geziye Katıldılar
Fabrika içerisinde lokomotifle gezmek öğrencileri heyecanlandırdı. Otomobillerin montaj aşamasını görmek oldukça şaşırtıcıydı . Daha sonra eğitim sınıflarında trafik kuralları içeren oyunlar oynadılar . Yaya geçidi üzerine hareket tarzı , emniyet kemeri takma çıkarma etkinliği ve gece görünürlüğü önemi etkinliklerini  tamamlayarak geziyi tamamladılar . Trafik gönüllüsü sertifikalarını alan öğrencilerimiz sevinç ve gururla okula döndüler.

Konuyla İlgili Fotoğraflar

TOYOTA' DA TRAFİK GÖNÜLLÜSÜ OLDULAR