"BİR SOBA BİR BATTANİYE" KAMPANYASINA YOĞUN KATILIM!

Özel Neva Okulları Okul Aile Birliğimizin her yıl düzenlediği "Geleneksel Açıkbüfe Kahvaltı"mız, 28 Aralık cumartesi günü, okul yemekhanemizde gerçekleşti.Bilindiği üzere, kahvaltı geliri ile her yıl farklı bir yardım kampanyası düzenlenmektedir.Bu yıl ki kahvaltı geliri ile, Yardımeli Derneğinin Suriyeli mülteciler için düzenlediği "Bir Soba Bir Battaniye" kampanyasına destek olunacaktır.Katılım beklentimizin de üzerinde olunca,yardım miktarımız da düşündüğümüzün üzerinde oldu.Bu durum Özel Neva Ailesi olarak bizleri çok mutlu etti.
    Program kahvaltı ikramı ile başladı. Daha sonra okul kurucumuz Prof. Dr. Hüseyin Gazi Baş ve Yardımeli Derneği Genel Müdürü Erdoğan Karacakaya'nın konuşmaları ile devam etti.Program sonunda Yardımeli Derneğinin okulumuza plaket ve hediye takdimi ve yapılan hediye çekilişi ile sona erdi.