DEV KOROMUZDAN ÇANAKKALE TÜRKÜLERİ

18 Mart Çanakkale Şehitleri Anma Günü vesilesi ile okulumuzda çeşitli etkinlikler düzenlendi. 7. Sınıflarımızın hazırladığı programın yanı sıra ilkokul öğrenciklerimizde yaptıkları özel çalışmalarla şehitlerimizi andılar.
Konferans Salonunda ortaokul öğrencilerinin izlediği programda duygu dolu anlar yaşandı. Özel Neva Ortaokulu'nun dev korosu söylediği türkü ve şarkılarla Çanakkale Şehitlerini andı. Solist öğrencilerimizin söylediği Hey Onbeşli ağıdının ardından koromuz sırasıyla Çanakkale türküsü, Şehide Ağıt, Şehit Tahtında ve Bu Vatan Kimin adlı eserleri seslendirdi. Funda Yetişircan, Recep Atasoy ve Şahin Çamlı hocalarımızın önderliğinde, öğrencilerimizin sunumuyla şiirler, türküler, kısa filmler ve Çanakkale Zaferini anlatan hikayelerle dopdolu bir program gerçekleştirildi.