ORMAN HAFTASI KUTLAMALARIMIZ

Her yıl 21-26 Mart Haftası ülkemizde Orman Haftası olarak kutlanmaktadır. Bu kapsamda 4. sınıflarımız, okulumuz velisi olan Sakarya Orman İşletme Müdürü Özlem CEVAHİRCİ ile görüşürek Orman Bölge Müdürlüğünde yapılan etkinliklere katıldılar. Orman Haftası ve Dünya Ormancılık gününü önemini ve Ormanlarımızın korunmasına yönelik farkındalık oluşturmak amacıyla ağaç dikimi yapan öğrencilerimiz, daha sonra Orman Bölge Müdürü ve Vali Yardımcısının katılımıyla getçekleşen törende hediyelerini aldılar. Katkılarından dolayı okulumuz velisi olan Özlem Hanıma Özel Neva Ailesi olarak teşekkür ederiz...