REHBERLİK SERVİSİMİZ PDR ZİRVESİNDE!

PSİKOLOJİK DANIŞMAN VE REHBER ÖĞRETMENLERİMİZ PDR ZİRVESİNDE

Özel Neva Okulları olarak öğrencilerimizin gelişiminden ziyade öğretmenlerimizin gelişimlerine de önem veriyoruz. Bu çerçevede Okul Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmenlerimiz, Türk Psikolojik Danışma ve Rehberlik Derneği tarafından İstanbul Yıldız Teknik Üniversitesi'nde Gerçekleştirilen PDR Zirvesi’ne katıldı. Zirveye ülke genelinden büyük bir katılım gerçekleşti.

Zirvede bireylerin günümüzde yaşadığı problemlere yönelik güncel bilgiler bilimsel veriler eşliğinde paylaşıldı. Bu bağlamda okul içerisinde veya dışarısında yaşanan zorbalıklar(Siber Zorbalık, Akran Zorbalığı vs.),Pozitif Psikoloji, Mindfulness Uygulamaları, İhmal ve İstismar, Spor Psikolojisi, Psikodramatik Yaklaşımlar gibi birçok konu, Türkiye ve dünyada çalışmaları olan akademisyenler tarafından dinleyicilere aktarıldı.

Zirve sonucunda Okul Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmenlerimiz okulda uygulanabilecek güncel konular hakkında alanında uzman kişiler tarafından daha detaylı bilgilere sahip oldu.

REHBERLİK SERVİSİMİZ PDR ZİRVESİNDE!