Oyuncaklar Müzikali...

Oktay Şenol’un yazıp yönettiği 2 perdelik müzikal çocuk oyunu Oyuncaklar, AFA Kültür Merkezi’nde öğrencilerimizle buluştu.

Müzikleri, kostümleri ve dekorlarıyla tam bir tiyatro şöleni olan bu oyunu 1., 2. ve 3. sınıf öğrencilerimiz keyifle seyrettiler.

Oyunun Konusu

Küçücük tozlu bir rafa koskoca bir dünya sığar mı? Peki, hiç unutamadığınız bir oyuncağınız var mı?

Bu oyundan çıktığınız zaman çocuklarınız artık oyuncaklarına farklı bir gözle bakacaklar. Bozuk oyuncaklar rafına atılmış, unutulmuş oynanmayan oyuncakların hayatı bir uğur böceğinin gelmesiyle değişir. Çünkü bu noktalı böcek tamir etmeyi biliyordur. Ama bu arada yaz mevsimi de bitmek üzeredir. Uğur böceği doğaya mı dönecek yoksa kalıp arkadaşlarını tamir mi edecek?