Özel Neva Öğretmen Tanıtım Günü Yapıldı...

Özel Neva İlköğretim Okulu 2012-2013 eğitim-öğretim yılı öğretmen tanıtım günü pazartesi günü saat 17:30'da yapıldı. Şükriye ÖZCAN ve Ufuk İÇTEN'in 1. sınıf öğretmeni olarak tanıtıldığı günde konuşan okul müdürü Ali ÇELİK, geleceğimizin teminatı evlatlarınız emin ellerde yarınlara hazırlanıyor. Bu noktada bizlere vereceğiniz deslekte daha güzel günler ülkemizi bekliyor dedi. Velilerin yoğun ilgi gösterdiği günde daha sonra söz alan sınıf öğretmenleri, çocuklarınız bizlerin ellerinde, en iyi günlere ulaşacaktır. Bizler Özel Neva ailesi olarak şimdiden gelecek yıla hazırız. Sizler de bizlere vereceğiniğiz destekle bu süreci hızlandıracaksınız dediler.