ASIM SAFİTÜRK HOCAMIZ ÖĞRENCİLERİMİZLE BİRLİKTEYDİ

Mardin Derik’te PKK’lı teröristler tarafından düzenlenen saldırı sonucu şehit olan Kaymakamımız Muhammet Fatif Safitürk’ün  muhterem babası Asım Safitürk hocamız konuğumuz oldu. Öğrencilerimiz ile vatan sevgisi, iman, Müslüman duruşu, Şehitlik kavramlarından hareketle unutulmaz ve etkili bir sohbet gerçekleştiren Safitürk hocamız, güçlü hitabeti ve vakur duruşuyla çocuklarımızın gönlüne seslendi.

Moderatörlüğünü Türkçe Öğretmenimiz Recep Atasoy’un üstlendiği söyleşimizin sonunda, Şehit M. Fatih Safitürk’ün lise yıllarında sınıf arkadaşı olan Fen Bilgisi Öğretmenimiz Alper Piyadeci, Asım Safitürk’e okulumuzun hediyesini takdim etti.

Safitürk Öğrencilerimiz ile Birlikte