2022-2023 / II. DÖNEM II. VELİ TOPLANTISI

Okulumuzda gerçekleştirilen veli toplantısı programı büyük bir katılımla tamamlandı. Programda öğrencilerin akademik durumları, sınıf düzeni ve okul etkinlikleri gibi konular hakkında bilgi verildi.

Toplantıya okul yöneticileri, öğretmenler ve veliler katıldı. Branş öğretmenleri öğrencilerin başarısı için velilerin desteğinin önemine vurgu yaptı ardından öğrencilerin akademik performansları hakkında bilgi verdi.

Veli toplantısı programında öğrencilerin dersleri dışında katılabilecekleri kulüpler ve sosyal etkinlikler hakkında da bilgilendirme yapıldı. Veliler, öğrencilerinin gelişimini destekleyecek bu etkinlikler hakkında detaylı bilgi edinme fırsatı buldular.

Program sonunda veliler, öğretmenlerle birebir görüşme fırsatı buldular. Bu görüşmelerde öğrencilerin öğrenme süreci, ödevler ve sınavlar gibi konular hakkında detaylı bilgi alarak, öğrencilerin akademik başarılarını destekleme yolunda yeni adımlar attılar.