2022-2023 / 23 NİSAN BAHAR ETKİNLİKLERİ

Okulumuzun bahçesinde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın bahar coşkusuyla kesişen heyecanı doruktaydı. Havaların ısınmasıyla gelen bu özel ve güzel günlerde, öğrencilerimiz birlikte birçok etkinlikler gerçekleştirdiler.

Sınıflar arası bağlamda öğrencilerimiz geleneksel çocuk oyunlarından kaleli yakar top ve tombik oyunu oynadılar. Bunların yanında halat çekme, çuval yarışı, ip atlama, voleybol, çember ve akıl oyunları gibi birçok oyunlarla öğrencilerimiz hem eğlendi hem de keyifli zamanlar geçirdiler.

Bahçemiz, bahar coşkusunun yanı sıra, renkli ve eğlenceli bir atmosfere sahne oldu. Tüm öğrencilerimiz, 23 Nisan coşkusuna ortak olmanın mutluluğunu baharın vermiş olduğu enerjiyle mutluluğunu doyasıya yaşadı.