2022-2023 / NECİP FAZIL KISAKÜREK ŞİİR DİNLETİSİ

Okulumuzda, öğrencilerimiz Necip Fazıl Kısakürek'in şiirleriyle dolu bir program düzenlendi. Hümeyra SARAÇ konferans salonunda düzenlenen şiir dinletisi programı, romantik bir atmosfer oluşturdu.

Programın açılışında, Necip Fazıl Kısakürek'in Türk edebiyatındaki önemine ve eserlerinin milli kimliğimize katkısına dair kısa bir film izlendi. Ardından sahneye çıkan öğrencilerimiz, seçtikleri şiirleri seslendirdiler. Dinletide, "Geceye Şiir", "Canım İstanbul" ve "Takvimdeki Deniz" gibi Necip Fazıl'ın unutulmaz şiirleri seslendirildi.

Dinletiye katılan öğrenciler, Necip Fazıl Kısakürek'in eserlerindeki derin anlamlara hayran kaldıklarını ifade ettiler. Öğrencilerin şiirleri heyecanla okumaları ve izleyicilerin coşkuyla alkışlamaları, salonda duygusal anlar yaşanmasında neden oldu.