2022-2023 / ANNELER GÜNÜ PROGRAMI

Okulumuzun konferans salonunda düzenlenen Anneler Günü programında, öğrencilerimiz tarafından hazırlanan gösterilerle dolu bir gün geçirildi.

Programın açılış konuşmasını yapan okul sınıf danışman öğrenimiz Ayşegül SAYBO, annelerin çocukları için ne kadar önemli ve fedakar olduklarını vurgulayarak, tüm annelerin Anneler Günü'nü kutladı.

Ardından, öğrencilerimizin hazırladığı müzik ve şiir gösterileriyle programa devam edildi. Anneler, çocukları tarafından yazılan ve seslendirilen şiirlerle duygusal anlar yaşadı. Ayrıca, öğrencilerimiz tarafından hazırlanan drama gösterileri ve müzik performansları, programa renk kattı.

Programın sonunda, öğrencilerimiz annelerine sürpriz hediyeler takdim etti. Anneler, çocuklarının bu özel günde kendilerine olan sevgi ve saygılarını ifade etmelerinden dolayı çok mutlu oldular.

Birçok veli annelerimizin bir arada olduğu bu güzel program, öğrencilerimizin anneleri için ne kadar özel olduklarını bir kez daha gösterdi. Okulumuzun böyle anlamlı etkinliklere ev sahipliği yapmaya devam edeceğini belirtmek isteriz.

Tüm annelerimizin Anneler Günü mutlu olsun.