2022-2023 / 8. SINIFLAR MEZUNİYET TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

08 Haziran 2023 tarihinde Özel NEVA Okulları 8. Sınıf Mezuniyet töreni programı düzenlendi.

Program, okulumuzun Bilişim Teknolojileri ve Yazılım Öğretmeni Oğuz BAYRAK’ın sunumuyla başladı.

Programa katılan misafirlere “Hoşgeldiniz” temasıyla açılış konuşması yapılmasının ardından kıdemli öğrenciler ve onlara emeği geçmiş tüm öğretmenler sahneye davet edildi. Sahneye davet edildikten sonra ilkokul müdür yardımcısı Mustafa KISA öğrencilere madalya taktı. Daha sonra ortaokul müdürü Sayın Ali ÇELİK konuşmasını yapmak üzere sahneye davet edildi. Ali ÇELİK güzel bir hoş geldiniz konuşmasının ardından misafirlerle paylaştığı güzel bir şiirin ardından yerini konuşmasını yapmak üzere ortaokul müdür yardımcısı sayın Mustafa YÜCE’ye bıraktı. Mustafa YÜCE’de 8. Sınıf öğrencilerimizin mezuniyetinin Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. Yılına denk gelişinin çok hoş ve anlamlı bir tesadüf olduğunun altını çizerek çok etkileyici bir konuşma yaptı ve sırasıyla tüm öğretmenleri sahneye davet ederek çiçek hediye etti.

Daha sonra programı sunan Oğuz BAYRAK, seyirciyi; tüm 8. Sınıf şubelerinin yıllar boyunca fotoğraf karelerine sığdırılan anılarının oluştuğu sinevizyon gösterimlerini izlemeye davet etti.

Son olarak tüm öğrenciler bir araya toplandı ve kep atma töreni büyük bir coşku ile gerçekleşerek program son buldu.

Yeni başlangıçların ve umut dolu yarınların beklediği bu dönemde, değerli öğrencilerimize başarılarla dolu muhteşem bir lise hayatı ve gelecekteki tüm hedeflerinizi gerçekleştirme gücü diliyoruz.

Başarılarınızın her zaman daim olması temennisiyle...

EHDA EĞİTİM KURUMLARI - Özel NEVA Okulları