Comenius İlerleme Raporu BilgilendirmeToplantısı Yapıldı

T.C. Avrupa Birliği Bakanlığı Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı’nda (Ulusal Ajans) yapılan toplantıya Hayatboyu Öğrenme (LLP)/Comenius Programı/Comenius Okul Ortaklıkları ve Comenius Bölgesel Ortaklıklar kapsamında, 2012 yılı teklif dönemlerinde başvuruları kabul edilmiş okullar için ilerleme raporu hazırlanması konusunda bilgilendirme amaçlı toplantı düzenlemiştir.

14 Mayıs 2013 tarihinde Ankara İçkale otelde gerçekleştirilen "Comenius İlerleme Raporu" bilgilendirme toplantısına okulumuzdan Okul Müdürümüz Ali Çelik, İngilizce Öğretmenimiz Merada Ayan ve Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Emine Kaynakça katıldı. Toplantıda projeyle ilgili yapılan tüm çalışmaların rapor haline getirilmesi konusunda bilgiler verildi.