1. Sınıflarımızın Oryantasyon Haftası Başladı!

Minik Nevalıların heyecanla bekledikleri gün... Yeni öğretmen,yeni arkadaşlar... İlk geldiklerinde biraz tedirgin,biraz ürkek görünen Minik Nevalıların okuldan ayrılırken ki mutlu ve rahatlamış hallerini görmek hem velilerimizi,hem de bizleri çok memnun etti.

Veliler,öğrenciler ve öğretmenlerle, hep birlikte yapılan kahvaltı sonrasında, konuşma yapan Özel Neva Okulları Okul Müdürü Ali Çelik;Özel Neva ailesine yeni katılan velilerine ve öğrencilerine hoşgeldiniz diyerek,2013-2014 Eğitim-Öğretim yılının hayırlı ve başarılı geçmesini temenni ettiğini söyledi.

Daha sonra öğretmenleriyle birlikte sınıflarına giden öğrencilerimiz,sınıfta onları bekleyen sürprizleri görünce çok mutlu oldular.Oryantasyon haftası boyunca, 10:00-12:00 saatleri arasında  eğitim görecek olan  minik Nevalılara okul hayatları boyunca başarılar dileriz.

1. Sınıf Oryantasyon Haftası