96.Yılında Şehitlerimizi Andık...

EHDA Eğitim Kurumları bünyesinde hizmet veren KERİME HATUN LİSESİ öncülüğünde gerçekleştirdiğimiz, 18 Mart Çanakkale Şehitlerini anma programımız yönetim, kurulumuz, okul idarecilerimiz, öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve velilerimizin yoğun katılımıyla gerçekleştirildi. Programın sonunda söz alan kurucumuz Prof. Dr. Hüseyin Gazi BAŞ "Bu toprakların evlatlarının vatan, millet, bayrak ve dini duygularının yüksekliğinin nelere muktedir olduğunun en büyük göstergelerinden biri olan 18 Mart Çanakkale Zaferi geçmişten, geleceğe bir rehber olarak bize doğru yolu işaret etmektedir.dedi. ayrıca velilerimizin yoğun katılımından duydugu memnuniyeti belirten Prof. Dr. Hüseyin Gazi Baş tüm davetlilere teşekkürlerini belirtti.