Arnavutluk'tan Gelen Misafirlerimizi Karşıladık!

ARNAVUTLUK'TAN GELEN MİSAFİRLERİMİZLE ÖĞRENCİLERİMİZ BULUŞTU!

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düzenlenen 10. Uluslarası Egemenlik Haftası Halk Oyunları Festivali için şehrimize 9 ülkeden gelecek olan öğrenci ve öğretmenlerin Arnavutluk grubuna okulumuz evsahipliği yapacak.

Arnavutluk'tan gelen 20 öğrenciyi okulumuzdan gönüllü olan velilerimiz evlerinde ağırlayacaklar. 20 Nisan Pazar günü şehrimize gelen misafirlerimizle velilerimiz okulumuzda buluştular.Çok samimi geçen buluşma sonucunda evlere dağılan öğrencilerin mutlulukları ve heyecanları yüzlerinden okunuyordu.

23 Nisan Çarşamba günü okulumuzda yapılacak olan programda gösteri yapacak olan Arnavutluk Halk Oyunları Ekibi 5 gün boyunca şehrimizde çeşitli etkinliklere katılacaklar.

Arnavutluk Karşılama