GELECEĞİN MUCİTLERİNİ YETİŞTİRİYORUZ!

2014-2015 Eğitim-Öğretim yılı "Bu Benim Eserim"  proje yarışmasına yoğun bir çalışma ile hazırlanan ekibimiz, 6 projesinin bölge çalışma grubuna gönderilecek eserler arasına girme hakkı kazanmasıyla, büyük bir sevinç yaşadı.

Mutluluklarını pasta keserek kutlayan öğrenci ve öğretmenlerimiz adına konuşma yapan projelerden sorumlu Matematik öğretmenimiz Arda BAYRAK "Attığımız tohumların ürünlerini toplamak bizi onurlandırıyor. Biz bu proje ekibini kurarken günübirlik hesaplar üzerinden değil, daha uzun vadeli hayaller ile yola çıktık. Allah'a şükürler olsun ki, bugün Sakarya'da özellikle projeler üretmek için eğitim ve öğretim hizmetleri sunan kurumlara yakın sayıda projemizin il çalışma grubundan geçmiş olmasının onur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bu başarının ortaya çıkmasında emeği geçen başta öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz olmak üzere, bizlerden desteğini esirgemeyen ailelerimiz ve okul idarecilerimize şükranlarımızı sunuyoruz" dedi.

Projeleri bölge çalışma grubuna gönderilecek öğrencilerimiz ve eserleri;

-Boğaçhan Düşgül……….”GENDUYA”   (Görme Engelli Vatandaşların Hayatını Kolaylaştırıyorum)

-Taha Ali Turan…………...”YAĞMUR SUYUNDA YÜZÜYORUM”
-Şener Aygün……………..”GÜMÜŞ ÖRTÜ” (Radyasyonun Zararlarından Korunuyorum)
-Beyza Atak……………....”E-MELODİ” (Notaların Sayılarla Ahengi)