VELİLERİMİZE TEŞEKKÜR BELGELERİ VERİLDİ!

11. Uluslararası Egemenlik Haftası Halkoyunları Festivali için 20 Nisan’da şehrimize gelen ekiplerden Macaristan grubuna okulumuz  öğretmenleri, öğrencileri ve velileri  ev sahipliği yaptı. 25 Nisan’da memleketlerine dönen Macaristan grubu, şehrimizde bulundukları süre zarfında, okulumuzda ve ilde sergiledikleri halkoyunlarıyla göz doldurdular.

24 Nisan Cuma gecesi Serdivan Kapalı Spor Salonunda yapılan ve 20 ülkenin katıldığı yarışmada Macaristan grubu “En Güzel Sahneleme” ödülü alırken okulumuz Müdürü Ali Çelik’e valilik tarafından plaket ve teşekkür belgesi takdim edildi.

Yine valilik tarafından okulumuza,  velilerine takdim edilmek üzere verilen Teşekkür Belgeleri, Neva Okulları yemekhanesinde  düzenlenen kahvaltıda Okul Müdürümüz Ali Çelik tarafından velilere takdim edildi. Okul müdürümüz Ali Çelik yaptığı konuşmada “Sizler yaptığınız ev sahipliği ile özelde Neva Okullarını, genelde Sakarya’yı ve ülkemizi temsil ettiniz. Türk insanının hoşgörüsünü, misafirperverliğini ve alçakgönüllülüğünü gösterdiniz. Bugünün hatırasına sizlere Sayın Valimiz Hüseyin Avni Coş beyefendinin Teşekkür Belgelerini takdim ediyorum” dedi. Velilerimizde aldıkları belgeden dolayı onure olduklarını, süreçten çok memnun kaldıklarını, seneye yine ülkemize gelen misafirlere ev sahipliği yapmak istediklerini dile getirdiler.