ÖZEL NEVA YAZ OKULLARI AÇILIYOR!

Bu sene 22 Haziran-31 Temmuz tarihleri arasında yapılacak olan Yaz Okulu programımız, hafta içi her gün 9:30-15:30 saatleri arasında uygulanacaktır. Programın içeriğinde Değerler Eğitimi, İngilizce , Etüt, Kitap Okuma Saati, Mental Arimetik, Yüzme, Beden Eğitimi (Futbol, Basketbol, Valeybol, Fiziksel Aktiviteler, Geleneksel Çocuk Oyunları), El Sanatları, Bilgisayar ve Sinema Saati gibi dersler bulunmaktadır. 4-5-6 yaş grubu öğrencilerimiz Özel Neva Okulları Altınova Kampüsünde bulunan Altınçocuk Anaokulu bölümümüzde, 7-12 yaş grubu öğrencilerimizde aynı kampüs içinde İlkokul bölümümüzde eğitim görecekler.