SAĞLIKLI DİŞLER, MUTLU GÜLÜŞLER...

İnsanların belki de  her  kesimini içine  aldığı  ve   çocukluktan yaşlılığa  kadar büyük sorun oluşturan sağlık problemlerinin  başında gelir  diş hastalıkları.  Çevremize  baktığımızda  pek çok insanın ya  diş çürüğü vardır   ya da dişine yapılmış bir  dolgusu. Tabi ki kimse  bu durumdan hoşnut  değil ve  bu rahatsızlığından kurtulma yollarını arama  peşinde.
     Dişimiz  ile  ilgili yaşadığımız  sorunların başlıca sebebi  günlük diş fırçalamayı aksatmamız  veyahut  diş fırçalama  tekniğini  yanlış bilmemizden kaynaklanmakta.
     2-B sınıfı olarak diş fırçalamayı vurgulamak amacıyla  Diş Hekimi  Velimiz Sayın Türkan GÖKÇE Hanımın daveti üzerine  , kendilerinin muayenehanesine  giderek öğrencilerimiz, hem diş sağlığı kontrolü yaptırdı hem de dişlerini koruma ile  diş fırçalama  tekniği üzerine  faydalı bilgiler  edinmiş oldular.
     Ayrıca velimiz  tarafından verilen  hediyelerle  öğrencilerimiz büyük sevinç yaşadılar.
     Bizlere  ayırmış oldukları vakit  ve öğrencilerimize  yaşatmış oldukları güzel anlar  için Sayın Velimiz Türkan GÖKÇE Hanım'a  gönülden teşekkür ederiz.
    Bu etkinlik doğrultusunda Milli Eğitim Bakanlığının  "Sağlıklı Dişler, Mutlu Gülüşler" projesi kapsamında  2-B sınıfı,  her  öğle  yemeğinden sonra  5 dakikalarını dişlerini fırçalamaya ayırma  kararı aldılar.

Sağlıklı Dişler Mutlu Gülüşler