1. SINIF ORYANTASYON PROGRAMI BİLGİLENDİRME!

Sayın Velimiz, 05-09 Eylül 2016 tarihleri arasında yapılacak olan Oryantasyon Programımızla ilgili bilgilendirmemiz aşağıdaki gibidir:

1) Özel Neva Okulları  1. sınıf öğrencilerimiz Oryantasyon Programı için okula velileri tarafından kendi imkanlarıyla gelip gideceklerdir.

2) 05 Eylül Pazartesi günü 1. Sınıf oryantasyon programı;  velilerimiz, öğrencilerimiz ve 1. Sınıf öğretmenlerimizle yapılacak kahvaltı ile başlayacak, daha sonra saat:1100’da öğrencilerimiz sınıflarına geçecek, velilerimiz ise rehberlik servisimiz tarafından yapılacak seminere katılacaklardır.

3) Oryantasyon programı her gün, 10:00-12:30 saatleri arasında gerçekleştirilecektir.

4) Programda okul kıyafeti zorunluluğu yoktur.